Fedex cup

fedex cup

Spieth fick dock nöja sig med andraplatsen i FedExCup och en bonus på tre miljoner dollar. Spieth hyllade Thomas efter tävlingen. – JT är så värd den här segern. Jag har inte vunnit en enda slutspelstävling men höll ändå på att vinna trots att jag inte förtjänade det, rätt spelare vann idag. Visa kommentarer. Justin Thomas, 24, är PGA-tourens kung och belönas med hisnande 80 miljoner kronor. Fedex Cup, i marknadsföringssyfte skrivet FedExCup, är PGA Tourens slutspel som består av fyra stycken slutspelstävlingar. Fedex Cup introducerades först och Justin Thomas är års vinnare. Under kom FedEx Cup att spela en allt tyngre roll för spelarna. Innan var det spelarnas placering på  ‎Format · ‎Kvalificering för slutspelen · ‎Slutspelstävlingarna.

Fedex cup - vnster mot

För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Det krävs en vinst men det är väldigt mycket annat som också måste falla på plats. För en spelare som för ett år sedan slank in på PGA-touren blev rookiesäsongen just den säsong då han pckså tog klivet upp i den absoluta toppen. Jason Dufner må ha oddsen emot sig, men han åker i alla fall inte hem lottlös. Jag hade tur som fick vara här och spela över huvud taget. Inför tourfinalen räknas de intjänade poängen som spelarna fått ihop under PGA-säsongen om. Ja, om alla pusselbitar hamnar rätt så kan han faktiskt bli näst sist och ändå ta hem slutsegern — även om ett sådant scenario verkar lika sannolikt som att få sju rätt på Lotto.

Fedex cup Video

2017 FedExCup Playoffs Are Here! Så här ser topp 10 akvavit Cloud nine Thomas, 24, är PGA-tourens kung och belönas med hisnande 80 miljoner kronor. Golftävlingar på PGA Tour. Vann 80 miljoner — ändå inte helt nöjd. Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet! Och vätska på flyg vidare ner petter solberg för plats Vlt nyheter Jordan Spieth — som har placeringarna 2—2—7 i de tre slutspelstävlingarna — har självklart det bästa läget. fedex cup

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *