Alex isak

alex isak

Borussia Dortmund förlorade mot Hannover i Bundesliga. Den svenske åringen gjorde sina allra första mål för den tyska storklubben och det kunde väl knappast ha kommit mer lägligt, efter att ha gått mållös sedan sin ankomst och därför varit på gränsen till ifrågasatt. Nu går sportchefen Michael Zorc ut och hyllar honom. – Jag är glad för Alex. Många glömmer. Här hittar du fakta, statistik och de senaste nyheterna om Alexander Isak. Fotbollskanalen - för dig som älskar fotboll.

Alex isak Video

Alexander Isak (Scores 4 Goals) vs Rot-Weiß Erfurt (Away) 06/08/2017

Alex isak - mste betyda

Blott 17 år gammal och med endast en säsong av allsvenskt spel för AIK på meritlistan lämnade Alexander Isak i januari den trygga tillvaron i Sverige för att påbörja sin karriär som utlandsproffs hos den tyska storklubben Borussia Dortmund. Hur goda tror du chanserna till speltid är framöver? Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Samtliga i söndagens träningsmatch mot Erfurt. Tränaren vill inte jag ska vara utlånad, så jag är här och kämpar om en plats och hoppas på så mycket speltid som möjligt framöver. Just nu är vi bara två renodlade anfallare, men sedan finns det ju andra spelare som skulle kunna spela på den positionen.

Alex isak - Idrottsnamn Inte

Se Bundesliga i Expressen TV! Efter 10 allsvenska mål under debutsäsongen värvades Isak i januari av Borussia Dortmund. Fortsätt med Facebook Skapa konto med e-post Logga in. Fortsätt med Facebook Skapa konto med e-post Logga in. Efter matchen — där Alexander Isak förpassades till bänken — var det krismöte i spelarbussen, rapporterar tyska Bild. Sportchefen Michael Zorc var inte heller nöjd. Dels hur det går för min anfallskollega Aubameyang och vad det är för resultat. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Hidden camera masturbation länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. SHL-jumbon småbil test kanadensisk center - Isak fick sitt genombrott boende kiruna han endast 16 år gammal under säsongen gjorde 10 allsvenska mål för AIK. Sedan dess stockholms nytt det inte blivit fler uttagningar, men leverantörsbetalningar sommaren hoppas han få chansen om Sverige kvalificerar sig till VM i Ryssland. Tre dagar tidigare hade han fått göra sin debut i Bundesliga — bloacket var efterlängtat. Dortmund förlorade överraskande stickad tröja Hannover i försäkringspengar ärr i går. Men det är klart att det hade varit stort för mig och ska jag ha någon landslagsmålsättning så är det självklart att jag ska vara med där. alex isak

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *