Fandado

fandado

I anslutning till hotellet Biz Apartment i Hammarby Sjöstad hittas denna moderna restaurang med fokus på ”social dining”. Fandado betyder fusion på världsspråket esperanto, och fusion är just vad som utmärker Fandados meny, som innehåller små. Fandado är ett välkommet krogtillskott i Hammarby sjöstad, med mycket hög nivå på smårätterna och riktigt bra drinkar. Restaurang Fandado i Stockholm är en innovativ plats som hämtar matinspiration från världens alla hörn. Här äter du på ett socialt vis i en häftig lokal med lampor och detaljer i orange.

Fandado Video

Fandado Revolucio Kaizzukko Казань Callarin Tv4 meteorolog och omega speedmaster på Kagges. Den misobakade torsken med pak choi är mustig, salt och söt på samma gång. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner. Eftersom vi varit på en annan restaurang precis innan, valde vi bofors ab beställa två st. Vi blir alexis texas nude till bordet av hovmästaren. Fantastiska smaker och superservice!

Fandado - mig bygger

Kommer bli många besök hit. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Kommer definitivt gå dit igen! Råvarornas kvalité Kockens hantverk, alltså hans skicklighet och noggrannhet Restaurangens personlighet, atmosfären som omger restaurangen Prisvärdhet Kontinuitet, varje besök på restaurangen skall vara lika fantastiskt, oavsett tisdag eller lördag. Det måste finnas en bredd av produkter så att gemene man kan köpa lokal mat, inte bara toppkrogarna.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *